Novosti

Kuća Mihaela u Sesvetama

Kuća Mihaela u Sesvetama

Privatna investicija je napokon zaživjela u Sesvetama. Ponosno možemo predstaviti kuću Mihaela kao završenu. Kuća je napravljena za potrebe tri neovisne obitelji koji žive u ovoj atraktivnoj kući. Zadovoljeni su svi potrebni kriteriji koji prate ovakvu izgradnju. Na projektu su sudjelovali svi kooperanti tvrtke “Breškić” d.o.o. iz Sesveta. (više…)

Gradnja kuće kao investicija

Gradnja kuće kao investicija

Vrlo često promatramo gradilište ili stari objekt kao mjesto u koje treba uložiti puno novca  bez  povrata uloženog.  Pokušat ćemo u ovom članku opisati drugačiji način ulaganja u nekretnine. Pretpostavimo da već imate gradilište  negdje u okolici većeg grada. (više…)

Obiteljska kuća s tri stana, kuća Mihaela

Obiteljska kuća s tri stana, kuća Mihaela

Želite kuću i imate brojnu obitelj. Imamo rješenje, kuća Mihaela. Kuća je zamišljena na način  svaki kat jedan stan. Ulaz u svaki stan je iz zajedničkog stubišta tako da je zagarantirana privatnost negovih stanara. (više…)

Obiteljska kuća Sabina

Obiteljska kuća Sabina

Obiteljska kuća sabina je nastala kao spoj tradicionalnog  načina projektiranja samostojećih kuća. U ovom projektu će se naći mladi koji žele kuću van grada , što dalje od buke.Svakako dodajte bazen koji će ovom projektu dati čar gradske vile. (više…)

Nacrt obiteljske kuće Antonija

Nacrt obiteljske kuće Antonija

Kako jednostavnim detaljima, bojama, pravilnim rasporedom prozora i pametnim projektiranjem dobiti modernu gradsku vilu pogledajte na primjeru obiteljske kuće Antonija. Kuća pruža  potpunu intimu za vlasnike. (više…)

12